Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/johance116/domains/klusbedrijfgroenehart.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195

Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /home/johance116/domains/klusbedrijfgroenehart.nl/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Maarten-Ouwendijk-klusbedrijf-groene-hart-bodegravenMijn naam is Maarten Ouwendijk. Sinds 2011 ben ik vanuit een ruime werkervaring op het gebied van onderhoud, herstel en bouw voor mijzelf begonnen. Een korte beschrijving van mij als persoon: sterk, betrouwbaar en betaalbaar. Door samen met u in overleg te gaan is er heel veel mogelijk. Zo is het mogelijk dat ik uw gehele klus verzorg, dat ik u op weg help door bijvoorbeeld enkel een steiger op te zetten, uw verbouwing afmaak met tegel- of kitwerk. Bovendien kan het net zo goed zijn dat we samenwerken.